2696032248 6972576646, 6974122278 ΠΕΟ Κορίνθου - Πατρών, Αιγείρα, Αχαΐας
hero image

 

ΑΦΟΙ ΡΟΖΟΥΗ εταιρεία μας “ΑΦΟΙ ΡΟΖΟΥ”, με έδρα την Αιγείρα Αχαΐας, δραστηριοποιείται από το 1980 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και από το 1985 στο εμπόριο οικοδομικών εργασιών. Είναι στελεχωμένη από πλήρως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό σε όλους τους τομείς των εργασιών αυτών. Με την πολυετή εμπειρία και συνέπειά μας, εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτησή σας, στις πιο προσιτές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από μηχανήματα και φορτηγά όλων των διαστάσεων και δυνατοτήτων καθώς και μεγάλη εμπειρία, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την ανάληψη οποιουδήποτε χωματουργικού έργου, φέρνοντάς το σε πέρας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην πολύχρονη πορεία μας έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει ποικίλα έργα τόσο του δημοσίου όσου και του ιδιωτικού τομέα.
 


Ακόμα, σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από οικοδομικά υλικά για οτιδήποτε αφορά ανακαινίσεις και ανακατασκευές ζημιών από κακοτεχνίες και φθορά χρόνου, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η άμεση, ασφαλής και σωστή ολοκλήρωση του εκάστοτε έργου με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον και στις ανάγκες του πελάτη.

Εξυπηρετούμε άμεσα την Αχαϊα και όλη την Ελλάδα.